Världens yngsta wii spelareZion

Alichandra videobloggar numera!

Ni får inte missa Alex videoblogg!!!!!


En gammal videoKlicka på loggan för att kolla videon gjord av Mattis Martner!

Fredagswii med syrran

Bowling träning..."Å det är dags föööör fredags-wiii"


Depeche Mode och jag som shrek!!Det var precis HUR BRA SOM HELLST!!!!! Reach out touch faith!

Med andra gester!!Självklart efter ett sånt spel måste man ju göra lite flubbers!!!!

De som kunde gjorde;)


Snö i ansiktet har aldrig varit poppisDet var kul att det snöa lite i morse men kvällspromenaden kunde ha kvittat!!!


Lördagsjobb

Jobbat med söteHanna idag på Makeup Store.


Grattis!!

Världens bästa pojkvän fyller år idag!!


Jag drar mitt strå till stacken

Hjälp Haiti! Skänk till Röda Korset:

Sms:a AKUT till 72900 och skänk 50 kronor (som debiteras på din telefonräkning) eller sätt in valfritt belopp på plusgiro 900800-4 eller bankgiro 900-8004.

Märk talongen med "Haiti"

Jag har faktiskt 50 spänn över ...


Antichrist!

Finner faan inga ord. Man bör nog gilla det Lars Von Trier gjort tidigare annars får man nog en smärre chock om man kollar på denna. Inget för messar och folk som inte gillar konst.(konstiga saker)
Nu är jag dundersjuk...

Man vet att man är sjuk när man siter i joggingdress, me tofflor i soffan och spelar tvspel och gråter när man lyssnar på Söndermarken med Lasse. Nån live version och han pausar och publiken fyller i resten av versen, och refrängen och nästa vers.. Faan va fint! Tänk att stå där inför så många människor och alla kan texten. Texten du har skrivit. Som är så jävla bra! Längtar till sommarn,Lasse,Roskilde. Tänk Lars Winnerbäck på orangea scenen!!!!!


Depeche Mode

Jag har precis bytt till mig en biljett till Depeche Mode!!!! Fantastiskt,behövde inte ens ringa runt och fråga om någon skulle med ju. Sällskap ingick!!!!

Sjuk=semlor!!!

Man måste få i sig något gott när man blivit sjuk. Ebbot gjode sig till och hosta lite han med...
High hats offstage spelning!


Vinterpromenad!

Finaste vintern på länge. Söndagspromenad på ymer!


Äntligen måndag imorn!

Nu är alla jävla söndagar förbi. Tillbaka i vardagen, det ska bli riktigt skönt. Förstår om inte alla känner så men jag gillar mitt jobb. Ska bli jätte sköntt faktiskt. Joo på riktigt.


Och jag är nu klar med Tobias födelsedagspresent! (om du fjäskar kanske jag ger dig en ledtråd)Flööt lördag!

Nu går vi och lägger oss med magarna fulla av skit! Faan oxå!
Är hon nöjd tro?Jag undrar hur nöjd Kenza är över att hennes skor säljs på Visko. Skofyndarnas meccka. Jag hitta som vanligt inget. Vid närmare åtanke kanske hon är rätt nöjd.. Jag har ju inget eget sko märke...


Hela familjen kollar Yellowstone!

Nu sitter vi tre i soffan och kollar natur program. Ebbot är nog den som är mest intresserad!!!


Jul i efterskott

Var ute hos min pappa och hans familj i söndags. Vi träffades inte på julafton eller min födelsedag så vi fira lite i efterhand. Men pulkaåkning hockey-bockey(vilket jah trodde var ett skämt namn) och korvgrillning. Min farbror var där me, kul för vi ses inte så ofta.Det är först nu man uppskattar hur vackert det är där ute. Sagolikt. Och ja det är jag i pulkabacken! Bilderna har jag snott från syrrans blogg!SOMMAR, sommar och sol,havet och vinden som doftar kaprifol!!!

idag börjar nedräkningen, 171 dagar kvar till Roskilde och nu är det sist chansen att önska band som du vill se där!!!!! Hoppas vi ses där i år!!!!Ta tag i sak!

Jaha... Hur lägger man upp starten av 2010? Jag och Tobias har börjat att planera en ny USA resa, och en resa är ju aldrig fel att se fram emot. Jag skulle vilja sätta upp lite egna mål med men vet inte vart jag ska börja.Så man har något att sträva mot och försöka få gjort. Det är väl ett slags nyårslöfte... Att sluta prata om saker man vill göra och sen aldrig få det gjort. NU E DET FAAN DAGS JOLINE!


Fyllda läppar på mig. Ha Ha Ha!!

Skillnaden ... med och utan botox!


Gott nytt år allihopa!!!By the way, halsduken fick jag av syrran i födelsedags present. Hon har ta mig faan gjort den själv!!!


RSS 2.0