Jag längtar ihjäl mig!!!



Sitter bara och väntar, han borde komma in genom dörren vilken sekund som hellst nu!!!!!!


Babybabybaby

Jag får en tjock klump i halsen när jag hör detta. Den där känslan man får precis innan tårarna kommer!!!

Steget- babybabybaby

Rädd på kvällspromenaden...

Faan,så här vill jag inte känna... Gick bara runt Bäckängskolan som sista kissrunda och från ingenstans dök det upp en kille bakom mig. När jag vände mig om var han bara där, ung kille med en pitbull som drog som faan. Typiskt var ju att en kund berättade idag att hennes vänninas hund blev allvarligt biten av en pitbull förra veckan och fick sys en massa. Jag VET att inte alla pitbulls är farliga av naturen ,men jag kände att den här killen inte hade kontroll över hunden... Sen stannade en bil precis intill mig. Ebbot stod helt still och skulle lukta och lukta och lukta. Ingen kliver ut ur bilen och rutorna är tonade. Jag håller krampaktigt om mitt överfallsspray. När jag väl tar ett par steg framåt så kliver en tjej ut. Hon hade antagligen bara fått skjuts hem. Faan va jag hatar den här känslan. Det måste gå över,så här vill jag inte ha det. Kanske behöver gå och snacka med nån...


Rambutan

Har ni hörttalas om det? Det är en ny frukt jag var tvungen att pröva!! Den var söt och VÄLDIGT svåräten...




Lycka är...

... När man kommer hem från jobbet och svärföräldrarna som har varit och lämnat hunden har strykigt och hängt upp mina gardiner!!!!




Prickar!!

Suttit med datorn i knät nu sen jag kom hem typ... Är trött men inte tillräckligt för att pallra mig ner och lägga mig. Det var tuffare än jag trott att jobba heldag idag. Imorn blir lite lugnare. Ledig lite mitt på dagen. Ska försöka köpa en gardinstång till köket. Ska överraska Tobias när han kommer hem;) Har gjort om lite här och där. Är man inte hemma får man inte vara med och bestämma !!!



Nu är jag inte helt dum i huvudet så det är inte ett kort JAG tagit men mina gardiner till köket påminner om detta. Men men... jag kommer nog aldrig få upp dem. Jag är så kass på att få saker gjort...

3 ombyten?

Ska ut med hunden nu... Det regnar som faan så jag måste ju byta om när jag kommer hem igen. Sen ska jag gå ner till jobbet då blir jag blöt igen ju. Ska det behövas tre ombyten på mindre än en timma??!


Uppiggande

Jag behöver något som piggar upp nu när jag ser ut som jag gör och hösten börjar komma krypandes... Får nog försöka ta ledigt en helg och åka till Köpenhamn eller liknande. Eller öppna Tobias glöggflaska som jag har gått och småtittat på nu den senaste veckan;)



Köpenhamn förra vintern.

Joline the zombie

Svullnaden har lagt sig men jag har fått blödningar i ögonen istället... Erkänn att jag ser ut som en Zombie!!! Jag blir iallafall rädd för det jag ser i spegeln.


Inte ensam...

Det här är inget för mig... Så uttråkad.Är SÅ lycklig att jag har ett roligt jobb som jag längtar tillbaka till. Men jag har en vapendragare här hemma..ja, eller två. Ebbot är mig trogen och Jennie har funnits här för mig alla kvällar sen Tobias åkte iväg på turnén.SÅ skönt annars hade jag nog suttit här och tyckt väldigt synd om mig själv. Imorn blir en lugn kväll här me bara goda saker.. Bakad potatis,me go´röra,ost,brie,dipp och göttigt.Och goa vänner. Min söta Alexandra kommer hit med. Soffhäng deluxe!!







Tur man har resurser!

Ska åka och handla och gjorde ett försök iallafall... Tackar Makeup store för deras studio foundation(fet smink)



Säg att man inte kan tro att detta är taget samma dag som det i förra inlägget så blir jag glad!










Jobbigt att vakna...

Ska jag var helt ärlig vet jag inte riktigt va jag ska skriva... Eller jag vill tacka alla som ringt, messat, skivit komentarer både här och på facebook och kommit förbi. Det värmer att veta att man har så många som bryr sig. Och även ni som inte känner mig. tack!

Svullnaden har lagt sig lite runt ögonen men jag är blåare och svartare för varje dag som går. Nu har jag även fått blödningar i båda ögonen.Det som är jobbigast med allt detta som hänt är att jag är rädd för att se mig själv i spegeln på morgonen... Det har alltid hänt något under natten så jag se annorlunda ut varje dag. Drömt om att jag ska vakna en morgon och inte se något alls...

Men jag var uppe på lasarettet igår och träffade världens charmigaste läkare som fick mig att skratta hela besöket. Han uppskattade att jag fatta ironi med;) Tack Jerker Nilsson på SÄS.


BLÅTIROR FROM HELL











Jag är ändå tacksam att jag inte ser ut som elefantmannen längre.





Jag får som förståligt en chock när jag går förbi spegeln och kan inget annat än att skratta åt mig själv. Självklart inte åt vad som hände utan hur jag ser ut. Tror inte jag kanske kommit till insikt riktigt än.



På något konstigt sätt hann denna kille göra det här på mig,slå syrran lite över nyckelbenet och dra en redig på Torbjörn med. Tydligen ska det ha varit en redig pöl utanför MQ även igår.

DETTA HÄNDE VID 23.40 OM NÅN SÅG ELLER HAR HÖRT NÅGOT FÅR NI GÄRNA HÖRA AV ER,TACK.





Tufft att slå en tjej!

En bild säger mer än tusen ord brukar man säga va??



Strike a pose! Som en riktig bloggerska!!

Ska lägga upp fler bilder snart... när jag orkar gå ner och hämta sladden till kameran. Då kommer bilder i färg,jag förstår varför det heter BLÅTIRA!!!! tiror!!!


High hats video!!

Har ni missat den? Klicka på loggan!!!




Tack för att ni tar er tid

Jag tackar ödmjukas för att ni tar er tid att gå in här varje dag. Ni är några stycken.. hade varit roligt att vet vilka ni är.Ja jag vet att du är en utav dom Ellinor,men ni andra?! Tror Jennie och Johanna ställer upp och höjer min statestik med och det tackar jag för;) Kram på er alla där ute i vilket fall.Dags att sova snart,(sjukt egentligen med tanke på att det är fredag)ska ju jobba imorn med...
Sen blir det FOTBOLLSLÖRDAG!! Tjihoo Elfsborg-Gais. Jonkel stånkel kommer till Borås och förgyller våran lördag med.Ska göra allt jag kan för att dra me honom i fallet,under bordet SKA han!!


Film kväll igår



Igår vart det filmkväll här hemma syrran var här med. Vi köpte med indiskt hem från det nya stället Yoghi eller va det nu hette.SJUKT GOTT var det i varje fall. Vi kollade filmen om Charles Bronson, jävligt läskig snubbe!Jävligt grym film,mycket sevärd.

Den riktiga Bronson:


Han som spelar honom i filmen:







När jag ändå är upp..

Efter passet tog vi ett varv på kype. Den gula sträckan,kul när man har gått 2km och kommer på att ... Vi har faan inte en aning om hur långt detta varvet är ju! Efter ytterligare 1km möte vi en tjej som kom joggandes så jag knuffa ner henne i gräset och fråga hur långt det var kvar.


Uppe med tuppen!

5 minuter kvar innan Natasha plockar upp mig utanför här hemma. Gick upp litet tidigare idag så jag inte känner mig som förra gången. Helt yr och spyfärdig. Ska ändå pressa mig till max. Go Go Go! Pumpa Pumpa Pumpa!


Musik tips!

En av världens charmigaste Matildor gör sjukt skön musik.Ni hittat henne här:

http://www.myspace.com/steget

http://www.myspace.com/aktakarlek








Hittat en ny hobby!

Jag tog mod till mig idag på ica i frukt disken... Jag tog något som jag inte hade en aning om vad det var eller hur det smaka. Tamarillo!! Jag TROR jag tyckte om den,lite annorlunda smak men gott tror jag nog att det  var. Min nya grej ska bli att pröva något nytt varje gång jag handlar. Man måste våga mer. Ingen har väl fått svininfluensa av frukt?


Den där Beck...

Har precis vart och kollat den nya Beck filmen med Tobias och David.Den var värd att se men de borde döpa om filmen till Larsson som David sa. Handlade mer om Gunvald Larsson aka Persbrandt.


Världens roligaste farmor!



Här har farmor precis ätit sin första french hotdog med chilli sås i... Varpå hon säger: Åhhhhhh, den var så stark den såsen,den var så stark så om jag skulle släppa mig nu så skulle det gå hål i trosan!HAHAHAHHA! Hon blir bara roligare och roligare me åren.

För nån dag sen fick jag de här smsen:

21.24 Sitter och kollar brokeback mountain med farmor...Kom precis ihåg att det snart kommer en gay sexscen... Inte nått jag hade tänkt uppleva med farmor kanske...

23.09 Ha ha, farmor frågade vem jag tyckte va snyggast och då sa jag Heath Ledger. Bra, då har vi varsin för jag tycker den andra sa hon då... Haha

Det var syrran som var och hälsa på farmor.

Jag mår oförskämt bra...

... med tanke på att jag vaknade på köksmattan imorse. Brevid maten jag tydligen bara var tvungen att ha igår. En mosbricka,en pommestallrik och en falafel burgare. Allt prydligt staplade i en liten påse. Idag är jag i och för sig glad att jag inte fick i mig den skiten... Jag åkte ut till torpet vid lunch och målade och spakla lite och kom på mig själv att tänka: Viljen jävla go planka att måla. Målade en vägg ute och plankorna är ganska oregelbundna. Där av var missa sjukt goa att måla. hahahha... Jag tror jag är lite sjuk i huvudet faktiskt.

Ellinor denna är till dig!!!



Alla måsten är klara.

Så, då har man vart och jobbat och fixat brud inför bröllop. Sen långpromenad på brööt. Nu skriker min mage efter något gott.. eller egentligen vad som hellst som går att skölja ner med vin o öl. Fotboll häng kör vi ikväll med. Förhoppningsvis finns det en chans att vi går vidare till VM...



Bröllopsjobb imorn=tråkigt idag...

Det får bli handen som gunga vaggan på nian. Hoppas på en roligare dag imorn!!



Jag har hittat en ny favorit!

Lisa Mitchell i love you!!!



RSS 2.0