Tillräckligt vuxen...

Jag har nog aldrig varit så nöjd med ett beslut som jag är nu. eller... jag idag kanske jag inte är så nöjd men imorn kommer jag mår betydligt mycket bättre än många andra. Jag tog det mogna beslutet att gå hem efter två glas!!! Men imorn... DÅ SMÄLLER DET!!!!! Imorn ska jag var så långt ifrån vuxen man kan vara;)

Ny lista, det är bara skriva på!

Nu är det dags att skriva på en ny lista mina väner! Här har ni den den är emot att man föder upp djur för att döda dem för deras päls.

Här har du de svenska butikskedjor som har anslutit sig till Fur Free Retailer Program.

American Apparel

Axelssons
Bik Bok Brothers
Carlings Cubus
Dressman Ellos
Filippa K Gina Tricot
Helly Hansen H&M
Indiska
JC Josefsson
Kapp Ahl Lindex
MQ MQ
Polarn o. Pyret Shock
Sisters SOLO
Stadium ÅhlénsTro det eller ej!!!

Idag har jag fanimej varit på hockey och jag gillade det! BHC spelade mot Västerås och vann på straffar. Jag ÄLSKAR straffar. Tobias hatar det. Undra om det är för att han hatar det som jag älskar det... nä.. Älskade dem nog innan jag visste att han hata det. Gissa om jag e trött?!!


Eurythmics, så jävla grymt!

Tror jag har fått feber. Bakis, ågren, eurythmics feber!!!!!!


Roskildes önskelista!!!

Nu är det dags att skicka in önskelistan till roskilde! Skriv vilka 5 band ni hellst hade velat se på Roskilde 2010. Toppa gärna listan med High hats;)Klicka här för att önska!

I ÅR SKA DU MED ELLINOR!!!!!

förlåt...

Min dator har varit på akuten... Den har varit helt hopplös och nu har Tobias grejat med den och den är NÄSTAN ok nu. Lovar att ta mig i kragen nästa vecka. Har hunnit med en del... jobbat, jobbat, jobbat, kurs, köpenhamn mm. Är helt slut nu för det varit så jädra mycket jobb och sena kvällar så nu blir det Twin Peaks!!! Passade på att köpa boxen i Köpenhamn,så JÄVLA BRA!!!!!


Kalas explosion!!!

Det började igår.. Morfar och min lillebror Oskar fyllde år igår. Hela hösten och vintern är bombaderad av födelsedagar. Ni som känner mig VET att jag inte kan komma ihåg sånt här. Morfar ringde jag vid 21 tiden och gratta och bad om ursäkt att jag inte sa något när jag träffa honom på morgonen. -Du är inte sist med att ringa sa han glatt! Det finns inga bekymmer i min morfars värld. Det finns inget som inte går att lösa. Han är fantastisk. Sen skicka jag iväg ett sms till lillbrorsan. Visste inte om han hade lagt sig än. Men jag fick ett snabbt svar. Hans dag hade varit jätte bra och han hade fått massa paket. Jag fråga vad han önskade sig och han svara - nä.. inget speciellt... Ett data spel kanske;) Det blev ju inte så svårt!!! Han har för övrigt tagit beslutet som 12 åring att bli vegeterian,hur grym e inte han dåh!!!!? Jag fråga även i smset om han tyckte det är svårt o jobbigt,men han verkar inte heller ha speciellt mycket bekymmer i livet. Faan va avundsjuk jag blir.
Här har ni Oskar och Therese. Snart e det hennes tur att fylla år.
(- Jag har redan köpt present till dig Therese!!!)

Check this out!

Världens charmigaste film! Ni måstelova att se den.


Då har knivmord börjat blogga igen, missa inte!!

http://knivmord.blogg.se/


Då har knivmord börjat blogga igen, missa inte!!

http://knivmord.blogg.se/


Nu tar vi den,nu tar vi den,nu tar vi den NU tar vi den!

Ikväll smäller korken! Regn,blåst hagel... Va passar inte perfekt då om inte den länge lagrade glöggflaskan som Tobias har gömt långt in i ett skåp!!!!


www.kandeeshop.se

Kommer inte riktigt ihåg hur jag hitta den här sidan med jag älskar hur den här tjejen ritar!!!! Hon har precis startat en webbshop,www.kandeeshop.se där man kan köpa både tavlor och kläder med hennes målningar som tryck på.Så jävla coola tycker jag.Här är lite som jag fastnade för:


2008/2009

Äppelkinderna... De kommer jag aldrig bli av med!!! faan! Vet inte hur jag lyckas se så brun ut(för att vara mig) på ena kortet och så fruktansvärt VIT på andra?!
High hats at Subway to Peter!

High hats in action:Bilderna lånade jag här!

Förtjänar vi ens att leva?

Skriv på för helvete!!!Jag hatar människor!!

Ska jag var helt ärlig så har jag inte tittat på denna filmsnutt... Har nämligen blivit varnad, och vet inte om jag får ut något av att se den heller. Men snälla gå in här och skriv under för plågade hundar i Kina. Det räckte att jag läste texten som fanns under filmsnutten.

When the fur is finally peeled off over the animals' heads, their naked, bloody bodies are thrown onto a pile of those who have gone before them. Some are still alive, breathing in ragged gasps and blinking slowly. Some of the animals' hearts are still beating five to 10 minutes after they are skinned. One investigator recorded a skinned raccoon dog on the heap of carcasses who had enough strength to lift his bloodied head and stare into the camera.

Before they are skinned alive, animals are pulled from their cages and thrown to the ground; workers bludgeon them with metal rods or slam them on hard surfaces, causing broken bones and convulsions but not always immediate death. Animals watch helplessly as workers make their way down the row.


RSS 2.0