Jag bajsa nästan i byxan!!!!

Jag vet inte om jag ska rekomendera denna film. Vet inte om ni vågar se den...

PARANORMAL ACTIVITYVisning tillsammans med Makeup store på XOYJag och Anna stannade kvar alldeles för länge...

Innan visningen hann vi med Lars Winnerfuckingbäck med. Han kickar ass!!!


lasse klapp klapp klapp!!!!

Faan säger jag bara... Lars Winnerbäck är kung. Precis varit på en konsert och det finns faan ingen som han. Han får mig och må toppen och i nästa sekund kommer tårarna!!!!! Ingen skriver texter som Lasse!


Kommer ni imorn?

Visning tillsammans med Makeup store

Imorn ska vi toupera toupera toupera!!! Vi på bloom har ca 20 modeller att göra fina i håret innan de ska gå visning på X&Y på kvällen. Ska bli jätte roligt. Makeup store fixar all makeup, men vi kommer slita tillsammans under dagen i Makeup stores lokaler.

100 första på plats imorn på X&Y kommer få en liten present.Ses vi där kanske?!


På Puls...

Gamla bilder från invigningen av Puls
Julpynt,CHECK!!

Nu är pyntet upp!Ni som tycker jag är tidig kan dra åt helvete;) Det får mig att må lite bättre när jag kommer hem från jobbet och det är helt mörkt ute, så det så!!!!


Kalas lördag

Nu ska jag ut i skogen och fira systrarna. Fyndat idag med . Jag hann förbi stadtsteaterns utförsäljning innan jobbet. Är nu ägar av tre nya kavajer ett par byxor och en vinterjacka!!! 300 spänn fär allihopa!!OJOJOJ! Trodde jag aldrig att jag skulle börja gila secondhand.
Ny last...

Jag har hittat en ny favorit... CHAI Latte från espresso house. Fy faan va gott, är faktiskt glad att jag inte jobbar i stan längre för då hade jag druckit det varje dag, flera gånger om!!! För mig som hatar kaffe är det här fantastiskt!Träna bör man annars...

Tro det eller ej Tobias ser till att jag följer me och tränar idag. Spinning 2a gången i mitt liv. Ellinor kommer du ihåg första?!hahahahahhahahahh! "kramp" efter 3 min.hahahhaah

Das båtVärldens sjukaste soffa, men en väldigt bra sova över säng!!!

Jag och Ebbot sitter ihop idag

Jag är "typ" ledig idag. Var uppe med tuppen idag och gjorde ett sminkjobb. Så min arbetsdag är redan avklarad. Nu ligger jag med datorn i knät och har världens sällskapsjukaste hund brevid mig. Han trycker sig så nära att jag bara kan använda en hand. Det tar lite längre tid men va gör det. Hur mysigt som hellst!!!


Hon kommer ikapp;)

Therese Enenge fyller faanimej 16 idag!!!Gratta henne här!!

Ny mobil JA TACK!!!

Nu är det faan dags. Jag kan lämna min nuvarande mobil precis vartsomhellst. INGEN vill ha den! Fanskapet går ju inte ens sönder när man kastar den i backen. Jag har filosofin att man inte borde köpa ny förens den man har försvinner eller går sönder.... Och har jag en ny så har jag en tendens att bli av med den snabbt . Men den tillfälliga mobilen jag köpte för 800 kr på net on net för typ 5 ÅR SEN... Den vill absolut inte försvinna. Den hittar alltid tillbaka till mig på något konstigt sätt. Kolla vilka grymma kort SARA tog i helgen. (Kolla hennes blogg med)MED SIN MOBIL!!!!!SARA DU VILL INTE BYTA MED MIG!?

Jag och han med stort H


Mer vatten åt guldfiskarna!!

Efter helgens bravader har jag lärt mig något nytt. Det är inte bara elakt att ha en guldfisk i en liten rund skål... Det är också olagligt. Du kan alltså få böter om du har det. Alla fiskar "har rätt" till ett akvarium som rymmer minst 30 liter vatten! Och alltså inte är helt rund. Fisken måste få ha en "bakgrund". Så känner du nån som fortfarande har guldfiskar i en rund skål e det dags att göra en insatts och berätta för dem hur det ligger till!!!


RSS 2.0