Paarty!

Idag blir det oplanerad fest! Det är ju den bästaste festerna som blir då ju! Ska hem till magne-mannen och träffa ELLA!!! Aleksandra överraskade med att komma hem från Könköping med,sicken kväll det kommer bli!!!!aleks i sitt esse!Ella i sitt esse!!

Sånt här gör min dag!

Spindelmannen räddar 8 årig pojke!!


Anna tack...

Söt-anna gjorde våfflor åt oss idag.. Tyvärr var det lite VÄL degiga för min smak. våfflor ska vara frasiga som faan!!!!


VÅFFLOR!!!!

Någon på jobbet kommer göra mig lycklig imorn!!! råkade se att ett våffeljärn har medtagits till jobbet idag. Vill nästa gå och lägga mig nu så det blir morgon snart. Jag ska äta våfflor HEEEELA dan´!


LOST!!

Varit lite dålig på att blogga det senaste... Inte hänt göör mycket i och för sig heller... Ska fortsätta kolla lost. Är inne på säsong 3 nu. Känns som om jag inte gör något annat än sover, jobbar, ute och går med ebbot, käkar med Tobias och kollar lost. Ibland är det gott med bara vardag med;)


ECO QUEEN, det bästa som hänt mig!!!

Min fina vän Ellinor tipsade mig för ett tag sen om en ny tidning Eco queen. numera prenumererar(stavas det så??) jag. Gissa om jag blev glad när jag kom hem från jobbet idag!!????100 dagar kvar!

I husbilen hem efter förra Roskilde bestämde jag och tobias oss för att samla alla mynt under ett år. Så vi kunde använda dem till att köpa biljetten för det,eller.... en del av den. Igår satte vi in alla mynt... Vi höll på att ramla omkull när det var klart!!!Ni får strunta i att det hamna på tvären... Inte en aning om hur man snurrar den så här i efterhand;)

jag har lagt upp mitt första plagg på tradera!

Nu ska det rensas i garderoben!


Svart mjölk?

Ehh... va? var min första kommentar. Har missat detta helt men det låter ju hur grymt som hellst. Detta är arlas bidrag till earth hour. Den 28 mars mellan 20.30-21.30 är det earth hour och så släcker miljontals människor lamporna för att visa att de bryr sig om miljön.Mellanmjölks förpackningarna kommer alltså vara SVARTA imorn!!!Idag var det vår!!!! Får se hur det blir imorn...Våren har kommit till bryggaregatan!!!!!! Man vet att våren är här när gruset försvinner från gatorna, för då åker vår skorna fram!!! ELLER inhandlas ett par stycken;) Gissa om han som körde broddway maskinen blev snopen när jag drog fram kameran och tog kort på honom;)Våren har tom. kommit en bra bit upp på kvarngatan!! Snart finns den nog även utanför fönstret hemma! Åhh va jag längtar!!!!!!nya bilder till hemsidan.

I söndags var vi och fotade nya bilder till blooms hemsida. Att jag aldrig lär mig.... Söndag=bakisdag. Hade haft lösökonfransar på lördagen med så det såg ut som om jag hade fått ögoninflamation när jag vaknade...

De fina bilderna som Daniela ferro har tagit kommer inom kort!

Katt som adopterar hund?!

kolla in den här bullmamman då!


Våren dåh?

Trodde verkligen vintern var över.Men nu ligger ju skiten på backen igen... jag blir så trött...


110 dagar 9 timmar och 40 sekunder

SNART SMÄLLER DET,JAG LÄNGTAR SÅ JAG DÖR!!!!
hahha!

Har ju som sagt inte haft internet på länge... Det betyder att man blivit taggad på bilder på facebook...Jag och min äldsta vän Natasha på dagisavslutningen!

Inget mera lidande!

Från den dagen kalla fakta visade programmet om dun industrin slutade jag äta kött helt. Jag rekomenderar alla att skriva på denna listan!!!

Jag grät hela programmet igenom,Var tvungen och höra vad idiot människorna sa om det, men var tvungen att stänga av ljudet så fort de visade fåglarna. Det ska i hjärtat!Vem vill äta den här sötungen???

Plastic fantastic!

Denna råkade jag se på en fest jag var på...

 

AC/DC

Vi tog turné bussen upp ett gäng för att kolla in gubbarna.Vi bodde på chapmans?! (tror jag det hette)En av båtarna vid slussen... efter konserten skulle vi bara ta någon öl på någon skön pub.... Hamnade på Carmen tillsammans med Wendela och hennes pojkvän. Sen begav vi oss hemåt,vi var nästan framme när myran och hans polare Oscar plockade upp oss för att göra stureplan... faan... karaktär...


HMM...

Vart ska jag börja??? var aldrig varit utan internet så länge. Inte nog med att vi inte haft något hemma. Vi har inte haft något på salongen heller!!! Men nu ni,nu är jag tillbaka. Har ju gjort massa saker det senaste men vet som sagt inte vart jag ska börja berättelsen ju...

Vart ju i storstade och kolla AC/DC, flyttat, slutat äta kött, kommit igång med träningen, kollat håkan, skaffat mig fylleblåmärken, börjat kolla lost från säsong 1, vart på namngivardag, fått reda på at ytterligare en kompis e gravid, ...

Nu ska jag bli extra duktig på att skriva i min blogg!

Hoppas ni har haft det bra i alla fall. Jag har hört talas om en bok som jag ska införskaffa:

VAD OPTIMISTEN VET, OCH DU KAN LÄRA DIG!
Nu är det dags att göra livet till det man vill. Behålla det som är bra och göra sig av med det som suger!

RSS 2.0