Första gången på färgeriet...nja vet inte...

Ann firades ju som sagt var i helgen, och hon hade bokat bord på färgeriet. Jag hade därför inte ätit något på eftermiddagen. Stor tabbe. Maten var jätte god!!!! MEN man blir inte mätt på 3 champinjoner 1tugga potatis plätt och några stänger utav rotfrukt. Där blev jag lite besviken. Rätt ordentligt faktiskt... Blev därför tvungen att byta från röd vin till matigare öl;) och det vet vi ju hur det slutar.

Ceclia och johan var med ute med! Och Simon, Anns frans/australienare!

hur blev det egentligen..

Hej hej vad hände... Idag fyller ann år..eller igår. Men vi ska fira imorn...födelsebarnet!


födelsebarnet och nosa!!!

Hajen!

Hittat lite bra ny musik med!Farmor 80 bast!Min lilla farmor fyllde 80 förra veckan. Världens sötaste.

Benjamin button, hell yeah!Brad Pitt lyckas ytterligare en gång. Det här är en av de bästa filmerna som gjorts. Vi såg den i fredags på bio och det var helt sjukt bra!! 2h och 40min bara rusade förbi.

DENNA BÖR ALLA SE!!!

Hur länge kan man mygla?

Mitt mål med min lediga dag var att börja rensa uppe på vinden inför flytten... Istället har jag gått extra långt med ebbot,lagat mat extra länge och nu tänkte jag sitta här extra länge. Hur skaffar man sig kraktär??!!Var på besök i gbg i helgen..

Då fick jag träffa det här lilla trollet. Och världens stoltaste mormor;)Här är den stolta ägarinnan med...

Idag är kroppen kaputt...

Hur ska jag någonsin mer kunna gå normalt?

1:a passet på 3-4 år...

Min kropp känns som om den ska kolapsa. Har nämligen börjat träna... Började förra veckan att cykla och springa på bandet. Hux flux idag så bokade jag in mig på ett pump pass. När passet väl var slut och jag skulle hämta mina saker i omklädningsrummet kolapsa benen,jag kom knappt ner för trappan. På vägen hem såg det ut som om jag hade blivit våldtagen. Gick sjukt långsamt och benen vek sig. Trodde aldrig jag skulle komma hem. Men jag klappar mig på axeln... Detta är förhoppningsvis början på något som ska hålla i sig. Kan även jag få den där känslan att det ska bli kul att träna? Att jag inte kommer kunna hålla mig ifrån gymmet? Vi får se.

Tilläggas bör att när jg väl kände att jag var tvungen att ta det lugnt idag för att inte spy... Precis då kollade instruktörn ut över folk massan och sa: Då tar vi i extra mycket,vi är ju här för at träna!! Kände mig aningen träffad... Men men...

Roskilde för helvete!

JAG ÄLSKAR DET!

170 dagar 8 timmar och 35 minuter kvar tills det startar! 2-5 juli då smäller det! Det gör inget om du är full 24 timmar om dugnet;) lerig och jävlig, alla är glada ändå! Det blir mitt 6:e år nu till sommarn. Faan va jag längtar. Det är en hobby kan man säga,hahahha. Här kommer ett hop plock...     
Sen vill jag upplysa om att man kan önska band till roskilde på deras hemsida! Och vem skulle inte vilja se HIGH HATS där??!!!! Gå in här önska!

Åldersskillnader...

Igår hade jag en kund på salongen,hon jobbar på en solstudio i stan. Fråga mig inte hur jag kom in på det men jag minns när man började åka ner till stan och sola. Hela grejen var ju en upplevelse, man gick förbi confetti och köpte lös cigg för 2kr styck. sen gick man bort till lilla kyrkogatan och tryckte på knappen för att bli insläppt på city sol... Man kom dit i god tid så man kunde spana in stället. Sen gick man och satte sig i en av fotöljerna i väntrummet och tände en cigg. Man var ju kung! Var man där först och själv så hade man ju makten över fjärrkontrollen med. MTV!!!! det hade inte jag hemma så där hade jag nog kunnat spendera timmar. Sen sola man... Efter det tvätta man av sig lite, och vad gjorde man sen? EN CIGG TILL!!
Ibland kunde det hända att man följde med nån annan som kanske solade på sunhouse och bara väntade i väntrummet och rökte!


Var på min kund säger: Jag har hört om den tiden då man fick röka där.... Jag blev helt plötslig 100 år gammal! Sen kom frågan: Varför köpte du löscigg? Det var ju inte alltid man hade 18.50kr till ett litet cigg paket. Då inser jag att hon kanske inte ens har sett ett litet paket cigg... Då blev jag 200 år gammal.


ÅRETS LÅT ???!!!!

Jag kokar... Svenska folket jag skäms! Det betyder ju att alla andra länder som får nys om den här galan tror att alla vi i sverige gillar den här skiten!!! EBD, MGB, HSB eller va faan de nu heter... Stick o brinn!

Städning. Ett nödvändigt ont...

Det är det tråkigaste som finns ju! Ännu tråkigare blir det ju nu när man ska flytta. Jag vill ju att denna gången ska vara den sista här i denna lägenheten. Tog ner julpyntet igår med,faan va skönt. Men ... om vi nu får lägenheten redan i månadsskiftet känns det inte då extra jobbigt att gå upp med julsakerna på vinden för at sedan om fyra veckor hämta ner skiten igen?!VI FICK LÄGENHETEN!!!!!!

Snart bor vi på 3:dje villagatan! Faan va gött, lite mindre trea och en tusenlapp billigare.och TVÅ våningar. Verkligen skit fin lägenhet. Ni är alla inbjudna på inflyttningsfest!!!


Vet att jag börjat det nya året dåligt...

Varit lite dålig på att blogga 2009.. Ska bli ändring på det. På nyår spelade vi rock band.SJUKT roligt,så roligt att jag inte kunde koncentrera mig.Skratta så jag kissa på mig!

Ellinor lägg märke till att jag ändrat utseende på bloggen... Jag använder stor bokstav!!!!!

Gissa om jag var grym på trummor?!
Tobias spela gitarr till, Limpan körde basen. Ingen vågade sig på micken;)

bill o bull i ett svinkallt borås


RSS 2.0