Tack alla


Tack som faan till alla som var med och gjorde min födelsedag så lyckad! Till och med så lyckad så jag funderar på att skita i nyår;) Mår som en kratta. Som Åse brukar säga... Was it worth it? Jag säger ja!!!Då har man varit ute på stan igen och skaffat nya skrapsår...

Nu jävlar!!

Jag har fått en ny mobil!! För er som känner mig så vet ni att det var behövligt. Här har ni den. Nu kanske jag blir lite grymmare på att blogga med. ;)


Jag fick även biljetter till Big Comedy!!!


Kunde inte hålla mig,förlåt....

Jag fick en julklapp för typ två veckor sedan men idag kunde jag inte hålla mig längre. (jag vet jag suger) Jag har världens bästaste revisor/konsult!!!

TACK JAN!!!!!!!!!


Varför man inte ska gå på cirkus!!!

Va faan är nöjet med att gå på cirkus?? Ser djuren lyckliga ut? Vaknade tex elefanterna upp en dag och bara kunda gå på två ben i cirklar? Alla som tror att djuren som är med i ett cirkusteam har det gött .... Jag tror de hade gillat något annat bättre. Tänk på det alla föräldrar. Varför dra me ungarna på cirkus? Underhåll dem själv istället!!!Lista att skriva på för dem som vill fortsätta vara vän med mig!

Här ser ni hur man får dem så lydiga!


Förlåt

Som ni förstår så har jag ingen tid för bloggen nu i December... förlåt. Jobbar ihjäl mig så att ni alla kan få vara fina till jul iallafall;)

Tack Alex!

Vi har fått världens finaste present. Av en av världens bästaste människor!!!! Tack Alexandra, du är fantastiskt!!!!!Ps. Han är själv SJUKT nöjd och går och bröstar upp sig hela tiden!


RSS 2.0