Världens finaste


7.54

Redan varit på gymet och kört en timma pump... Vet inte vad som har hänt med joline...


Kan det sluta på annat sätt...

än i kaos!









Imorn kommer uppföljaren. Om hur alla andra runt mig såg ut på festen i lördags!!! Som tur e har det inte kommit upp några på mig på facebook än;)

Världens fest!

Bävar inför kvällen som komma skall...








ROSKILDE

66 dagar kvar nu bara!!!!!






Förlåt

Jag vet.jag har varit riktigt dålig på att blogg det senaste,JENNIE. Jag tror det har med att jag inte har en såndär bra mobil med bra kamera... jag måste ju hela tiden lägga över bilderna från kameran till datorn och sen lägga upp dem på bloggen... Va tror ni, kan det vara därför???

Men men ebbot kan man aldrig få för mycket av;) eller hur?!


Fest,Fest,Fest...

Nu på lördag blir det BIG COMEDY i Götlaborg sen blir det Jönka jävelns 30års fest helgen där på... Jag som hade tänkt ta en break i drickandet...





Överraskning i påse!

Idag har jag varit iväg på truccos vår kollektion. Massa nya fräscha sminkningar. När jag kom hem sen gick jag o Tobias och köpte varsin falafelrulle. Själv är jag lite trött på falafel så jag valde en annan fyllning...





FETTAOST!

faan va härligt med ledighet!!!

Jag älskar att få vara ledig flera dagar i rad. Det känns som att det är alldeles för sällan det händer bara!  Påsken har varit helt underbar. Massa långpromenader i solen och mycket gott dricka och massa goá vänner. Helt perfekt alltså! Var uppe hos Limpan på påskafton och fick SJUKT god mat som han lagade åt oss. Sen blev det självklart ROCK BAND!!!!!! Och vi fixaade ett grymt, nytt tjejband;)


HEJ HÅ!

GLA´ PÅSK PÅ ER ALLIHOPA!!!




Resultatet?

Så där. Smaka mest ris... Gjorde presic som receptet och det behövs nog mer kryddor än så...


Sesambiffar!

Idag ska jag prova på något nytt! Har köpt en ny recept bok "vegetarisk husmanskost"!!(man behövde tydligen inte köpa boken...) idag ska jag pröva att göra sesambiffar tänkte jag. Nu när jag väl dragit fram allt jag behöver inser jag att råriset ska koka SJUUUUUK länge!



Vi får väl se hur det går....


2 favoriterna!



Ebbot jobbar på att dra loss hårsnodden!





För er som inte har koll...

83 dagar 10 timmar 13 minuter och 26 sekunderkvar till Roskilde!!!!!!!



1:a matchen i år!!!









Solen sken, det var Lördag och ölen var god!!!!




Joico visning

Nu har vi varit i Göteborg på visning/kurs! Det var faktiskt riktigt bra, Det finns inget tråkigare att gå på utbildning och så känns det som att man inte ser något nytt. Riktigt inspirerande. Det är bara boka tid så fixar vi något nytt!!! ;)






Sen blev Millan så inspirerande så hon ar tvungen att dra fram saxen uppe på hotell rummet!!!


RSS 2.0